La Finestra Nou Circ ens porta aquest diumenge, 30 de maig, a Bétera el seu espectacle “Royal Circ“. Serà a les 12.00 hores en la plaça Verdum de la urbanització Torre en Conill. Alberto Vidal i Olga Osuna seran els encarregats d’oferir aquest xou, dirigit a tots els públics.

Dos personatges de circ antic, cansats de la seua vida errant, busquen un lloc on instal·lar definitivament el seu xicotet circ ambulant.

Durant la seua cerca, portaran el seu peculiar espectacle de malabars, humor, equilibris, música i acrobàcies a cada racó, descobrint, gràcies a l’energia del públic, que cada lloc on actuen és bo per a quedar-se.

L’amor, la complicitat, la gelosia i una infinitat més d’emocions, els farà adonar-se, que els uneix alguna cosa més que el circ.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia