L’auditori de la Casa de Cultura de Bétera va acollir ahir diumenge la presentació del CD “Flute Portraits, retrats flautístics“.

Flute portraits és un nou treball gravat per Antonio Cuenca González, flauta i Ángel Torres Baello, piano. Aquest CD pretén ser una breu mostra del treball que diversos compositors contemporanis han dedicat al repertori per a flauta i piano. Així, es recopilen obres variades de diferents estils, que abasten des d’obres de tall més romàntic, a altres impressionistes, música espanyola, minimalistes…, obres compostes entre la segona meitat del S.XX (si exceptuem els Cants d’Espanya d’Oscar Esplá, de 1930) i del S.XXI. Els autors d’aquest repertori segueixen en actiu, a excepció d’Oscar Esplá que va morir l’any 1976.

A continuació, oferirem una fotogaleria del concert i demà un vídeo:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia