El passat divendres, 28 de maig, l’empresa Nadunet va inaugurar oficialment la seua nova seu de Bétera, ubicada al carrer Sants de la Pedra, 6.
Nadunet és un proveïdor de serveis de telecomunicacions gestat en la UPV (Universitat Politècnica de València) per dos estudiants d’Enginyeria de Telecomunicacions, que van començar la seua trajectòria a Nàquera l’any 2017 i que hui dia compta amb més de 3.000 domicilis connectats en la zona i voltants amb la seua pròpia xarxa de fibra òptica i WiMAX.
Així, han aconseguit acords amb Movistar, Orange i MASMOVIL per a utilitzar tant la seua xarxa de telefonia mòbil com de fibra òptica, permetent oferir servei en tot el territori nacional. Un gran avantatge que han trobat molt interessant molts membres de la família nadunet, ja que els ha permés unificar la seua factura dels serveis de la seua primera residència (València/Madrid…) i la seua residència vacacional (Nàquera/Serra i voltants).
Els serveis que ofereix en l’actualitat són els següents:
 • Proveïdor local d’Internet:
  – Fibra òptica
  – Wifi
  – Mòbil
  – Fix
  – TV
 • Atenció a empreses
  – Assistència informàtica professional
  – Gestió de xarxes
  – Disseny de pàgines web
  – Desenvolupament d’aplicacions adaptades a les necessitats de l’empresa.

L’horari comercial de Nadunet és de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.30 hores.

Qui desitge més informació sobre Nadunet pot cridar al següent telèfon fixe: 960 200 600 o enviar un WhatsApp al següent número de telèfon mòbil: 621 20 20 22. També es pot contactar amb ells a través del següent correu electrònic: contacto@nadunet.es.

A més a més, es poden trobar més detalls al seu web: https://nadunet.es.

Així mateix, si voleu  descobrir les seues novetats, també podeu fer-ho a través de les seues Xarxes Socials: Facebook @nadunetspain i Instagram @nadunet.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia