Els més veterans del Club van quedar en 3r lloc de la classificació general

El passat cap de setmana es va celebrar a Durango i Górliz la VIII edició del
Campionat d’Espanya de categoria Màster, en el qual els més veterans del Club Natació SOS Bétera van obtindre un total de 38 medalles i sis rècords d’Espanya. Això els va fer quedar en 3er. lloc de la classificació general en el campionat organitzat per la Real Federació Espanyola de Salvament i Socorrisme.

L’equip del C.N. SOS Bétera format per Kike Vallejo, Víctor Molla, Meritxell Basté, Manuel Aranaz, Alicia García-Martín, Nacho Pérez, Luís Carrasco, Betlem Agulló, Juan Cebrián i Nuria Muelas, va participar en proves salvament i socorrisme en piscina (el dissabte) i en platja (el diumenge).

De les 38 medalles, 19 van ser en les proves de piscina i 19 en les proves de platja. Tant en proves individuals com d’equip, 16 medalles són d’or, 5 de plata i 17 de bronze.

A més, durant el cap de setmana es van batre mig centenar de rècords, dels quals 6 van ser aconseguits per membres del CN SOS Bétera, en l’edició més nombrosa de les convocades, amb un total de 168 competidors de tota Espanya, segons dades de la RFESS.

Per a aquest Club és un orgull la passió, el treball i l’esforç que els seus veterans li posen a cada competició i a cada entrenament. Per aquest motiu, han volgut felicitar a tots els nadadors pel seu lliurament i la seua participació, així com pels seus èxits, ja que són tot un exemple per a la resta de categories.

A continuació, imatges de la competició:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia