Bétera ha preparat, a través de l’àrea municipal de Joventut, un Curs intensiu de Monitor/a d’Activitats de Temps Lliure i Oci Educatiu Infantil i Juvenil (MAT). Aquest curs tindrà lloc del 5 al 30 de juliol i està dividit en 3 mòduls lectius i 1 mòdul de pràctiques, segons la normativa vigent (310 hores).

L’horari serà de dilluns a divendres, de 16.00 a 21.00 hores.

La finalitat d’aquesta classe de formació és capacitar als alumnes per a treballar amb xiquets i joves, desenvolupant activitats socioeducatives en el temps lliure, centres de vacances, escola d’estiu, campaments, menjadors escolars, granges escola, etc.

La formació es durà a terme en l’Aula Jove ubicada en l’antiga Escoleta Josefa Guardiola.
El termini d’inscripció està obert i es pot formalitzar a través del correu valencia@abastanimacio.org o en el telèfon 675 664 639.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia