Dilluns passat 180 alumnes del Col·legi Mas Camarena de Bétera van celebrar la seua Graduació de Primària i van aprofitar aquest bonic acte per a celebrar una rifa solidària la recaptació de la qual anava destinada a Càritas Bétera.

La idea va nàixer d’un grup d’alumnes de 6é de Primària. Elles, amb l’ajuda de la directora del centre, Maite Marín, es van encarregar d’organitzar el sorteig: van comprar els regals, ho van promocionar a través de les xarxes socials i van vendre els tiquets als seus companys durant el temps del pati.

Van aconseguir recaptar 1.000 euros, gràcies a la col·laboració de les famílies,  que finalment s’han convertit en 2.000 euros ja que el Director, José Luis Marín, va prometre que el col·legi donaria la mateixa quantitat que elles aconseguiren recaptar.

Durant l’acte de graduació les alumnes promotores d’aquesta iniciativa van ser les encarregades d’entregar el xec a Herminia Espelleta, subdirectora de Càritas Bétera, qui va acudir a l’acte juntament amb l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío i la regidora de Drets Socials, Maria Segura.

“En el nostre col·legi fomentem en totes les etapes educatives que els alumnes s’involucren en accions solidàries senzilles amb les quals puguen contribuir a millorar la societat. Aquesta ha sigut una iniciativa fantàstica que ha nascut d’elles mateixes i que ajudarà a les famílies de Bétera que pitjor ho estan passant en aquests moments”, ha declarat Maite Marín.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia