Els Campus Esportius d’Estiu de Bétera ja han publicat les seues propostes per a enguany.

El campus de Bàsquet de l’Escola de Bàsquet de Bétera tindrà lloc del 28 de juny al 30 de juliol, sota el compliment de les normes de seguretat i higiene i les mesures de seguretat pertinents.
Seran de dos a tres sessions diaris de perfeccionament de bàsquet, tallers, jocs cooperatius, concursos de tirs i habilitats, multiesports, així com jocs d’aigua /piscina.
Les places són limitades i els grups reduïts. Qui s’apunte més d’una setmana tindrà un obsequi, segons franja d’edat.
Les edats per a participar en el campus és de nascuts en 2005 fins a 2014.
Els telèfons d’informació són els següents: 660 189 893 / 667 254 017.

D’altra banda, també del 28 de juny al 30 de juliol, es durà a terme el Campus de Gimnàstica Rítmica, a càrrec de Rítmica Elcar Bétera. Els telèfons d’informació són els següents: 687 599 683 / 608 821 259. Les activitats inclouen gimnàstica rítmica, deures, dansa, excursió, preparació física, manualitats i tècnica d’aparell.

D’altra banda, el campus de tennis i pàdel intensiu de Tennis Bétera – Escola Tennis Bétera també es realitzarà en les mateixes dades anteriorment esmentades. El telèfon d’informació és el següent:722 35 48 00. Les places també són limitades.

El Campus de Dansa de EsDanza de escola municipal Bétera se celebrarà des del 5 de juliol fins al 29 de Juliol. El telèfon d’informació és el següent: 695 325 652. Dins d’aquest campus es practicarà ballet, puntes, ball modern, flamenc, contemporani, jazz musical i competició.

L’XI Campus de Bétera de la Unió Esportiva Bétera, serà des del 5 de juliol fins al 6 d’agost. El telèfon d’informació és el següent: 600 701 648. Aquest està dirigit a xiquets/as i joves de 3 a 15 anys.

En les següents imatges adjuntes estan tots els detalls de cada campus:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia