La programació cultural municipal dels mesos de Juny i Juliol per a gaudir en família de múltiples activitats a Bétera ja s’ha fet pública.

L’agenda cultural es realitzarà sempre que la situació sanitària ho permeta i atenent les mesures de seguretat i higiene establides.

En primer lloc, l’espectacle d’acrobàcia familiar “The Troupers” es durà a terme aquest dissabte 5 de juny, a les 20.00 hores. El lloc escollit serà la Urbanització de Mas Camarena.

Aquest esdeveniment d’oci també l’oferirà la companyia La Finestra Nou Circ.
Després d’anys d’èxits amb el seu espectacle, el Gran Circ Bámbola va tancar les seues portes. Ja no estan la carpa, els elefants, els domadors, el llançador de ganivets, els lluentons, les «partenaires». Però queden ells, «The Troupers», 3 artistes d’aquell circ clàssic i aquella peculiar venedora de roses que sempre va voler ser artista. Els 4 junts tornen disposats a realitzar el seu propi espectacle, a reinventar-se, a desempolsar la pista de circ i a buscar el seu buit en el circ actual.
Recordeu que l’accés als espectacles culturals és gratuït i que s’ha d’actuar de manera responsable atesa la normativa sanitària vigent.
A continuació, adjuntem tota la programació cultural d’aquests dos mesos:
Imprimir article
Comenta aquesta notícia