L’Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria d’Ocupació i l’Agència de Desenvolupament Local, ha organitzat un nou curs de manipulador d’aliments que es desenvoluparà durant 2 hores i mitja, de 17.00 a 19.30 hores.

Aquest curs tindrà lloc en l’edifici Casa Nebot (carrer Estació, 5).

Les persones interessades a assistir al curs poden posar-se en contacte amb l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Bétera en el telef. 96 160 03 51 o a través del correu auxiliar.adl@betera.es

El curs capacita als alumnes per a poder optar  a llocs de treball en els quals es requerisca aquesta qualificació en seguretat alimentària, especialment en el sector de l’hostaleria i la restauració.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment