La Mancomunitat Camp de Túria ha celebrat aquesta setmana el ple ordinari del segon trimestre de l’any. Entre altres assumptes s’ha aprovat el pressupost de l’ens supramunicipal de l’any 2021. Els comptes ascendeixen a 4.382.947,52 euros.

El ple va donar inici amb un minut de silenci en memòria de les víctimes de violència de gènere i de la COVID-19. Posteriorment, es va desglossar les partides que componen els comptes del pressupost per al 2021. “Son els comptes més socials de la història. Responen a la demanda i als serveis que necessita la societat de Camp de Túria”, va explicar la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda.

La màxima responsable de l’ens supramunicipal va destacar que “en els últims set anys hem quasi duplicat el nombre de projectes posats en marxa. De 12 desenvolupats l’any 2015 hem passat als 22 d’aquest 2021. Treballem en diferents àmbits. Des dels Serveis Socials i promoció social a més de Sanitat que representa la major partida en els comptes comarcals, fins al foment de l’ocupació, turisme, cultura i joventut, medi ambient, benestar comunitari, urbanisme, esport i serveis de caràcter general”.

El pressupost del 2021 de la Mancomunitat Camp de Túria es va aprovar gràcies als vots a favor de PSPV, Compromís, Ciutadans, Contigo, UPN i AISAB i amb el vot en contra del PP.

A més a més, els membres del plenari van aprovar també el conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana, el Patronat Provincial de Turisme de València i la Mancomunitat Camp de Túria per al desenvolupament del Pla de Dinamització i governança turística de la Mancomunitat Camp de Túria.

En un altre ordre de coses, es va donar compte que  el 98% de factures s’ha pagat sense eixir-se del termini legal i el període mitjà de pagament és de 33,43 dies.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia