Eren al voltant de les 21.20 hores, aproximadament, quan el passat dissabte els feligresos eixien de l’església de la puríssima a ritme de les campanes de la seua torre campanar després de la tradicional missa de les 20.00 hores. Però en aquesta ocasió, en lloc d’anar-se’n, uns quants es quedaven per a ser testimonis de la il·luminació de la mencionada torre campanar amb les noves llums. A més a més, altres veïnes i veïns també es van acostar cap a la zona per a gaudir també de l’acte.

Al poc d’il·luminar-se el carrer, la colla llançava una caixeta de carcasses a manera d’avís. Posteriorment, després d’uns cinc minuts, la Colla de Campaners va començar a encendre per trams el campanar. Al mateix temps, oferia un concert de campanes als allí presents. Després d’encendre les llums per trams, va fer un simulacre d’apagada de llums per a encendre-les totes a l’hora. En finalitzar aquest xicotet espectacle de so i llum, es va oferir un bonic castell de focs artificials a càrrec de Vol Lliure.

La colla va convidar a la ciutadania a fer els seus propis vídeos i fotos de la mencionada encesa i etiquetar-los en les seues Xarxes Socials de Facebook i Instagram. Segons hem pogut saber per la mateixa colla, han rebut moltes imatges de les veïnes i veïns del poble.

A continuació, oferim unes imatges sobre l’acte i en una pròxima publicació oferirem un vídeo.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia