Algunes proves es van anul·lar pel mal estat de la mar

El CN SOS Bétera es va proclamar subcampió de la Comunitat Valenciana elpassat dissabte 5 de juny en el Campionat Autonòmic de Salvament i Socorrisme de platja de les categories de menors (benjamí, aleví, infantil i cadet) amb un total de 744 punts i 24 medalles entre totes les categories. D’elles, 4 van ser d’or, 11 de plata i 9 de bronze.

Per a aquest Campionat Autonòmic de platja, organitzat per la Federació Valenciana de Salvament i Socorrisme a la platja de La Pobla de Farnals, estaven inscrits un total de 194 nadadors de 7 clubs diferents, dels quals 44 representaven al CN SOS Bétera.

Els nadadors van estar acompanyats pels entrenadors Roberto Bravo, Víctor Cebrián i Paula Luna.

Aquesta cita va suposar la volta de la competició autonòmica de platja i, malgrat el mal temps, es van poder realitzar proves a nivell individual i proves per equips, tant en aigua com en arena. No obstant això, les proves de carrera amb nipper de les categories més joves van haver de ser suspeses pel mal estat de la mar.

Des del Club destaquen el gran campionat realitzat i feliciten a tots els seus participants sense excepció, a més dels èxits individuals i d’equip, que són el resultat d’una gran faena.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia