Les noves tarifes elèctriques han causat incertesa i alarma entre la societat. Per això Javi, Enginyer Elèctric veí de Bétera, ha volgut explicar-nos aquest canvi a través de diferents vídeos explicatius a través del seu Instagram @objetivo_luz.

En aquests vídeos ofereix un resum sobre les noves tarifes de juny i explica com funciona la factura de llum i tot el que es cobren en ella. També proporciona nocions de com saber si es paga un bon preu o no per la nostra factura de llum.

A més, dona a conéixer les opcions que tenim per a pagar menys Llum a la nostra casa, en la nostra oficina, o en el nostre negoci i què és el mes recomanable. També ens indica si és millor tindre preu fix o indexat, les seues diferències i quin mes de l’any és el millor per a fer el preu fix, entre altres assumptes. Així, en aquesta pàgina d’Instagram clic ací ofereix diferent informació sobre els tipus d’horaris i tot allò que va eixint relacionat amb el tema: clic ací.

Vídeo amb informació sobre les noves tarifes: clic ací per a veure directament en Instagram.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia