El Saló de Plens del Castell de Bétera va acollir ahir dimecres, 09 de juny, la presentació de la nova pàgina web del Centre d’Estudis Locals de Bétera: clic ací.

Fundada per Jorge A. Alonso Berzosa el 21 de novembre de 2013, la finalitat d’aquest web és l’estudi, la promoció, la coordinació i la difusió de qualsevol matèria que tinga com a referència Bétera Així, Jorge va començar una laboriosa tasca per al naixement d’una nova pàgina a Internet dedicada exclusivament a la història de Bétera. Avui es pot dir que és una realitat palpable i un autèntic referent en tots els sentits.

La pàgina ha anat creixent dia a dia amb continguts molt interessants i sobretot ha complert fidelment amb una de les seues finalitats, divulgar i promoure qualsevol estudi que tinga com a marc de referència Bétera i tot això gràcies als col·laboradors desinteressats que participen en la pàgina.

En un primer moment, els assistents a la presentació van poder escoltar a una de les membres de l’equip que ha creat aquesta nova web amb un disseny diferent i amb la mateixa idea de servei a la societat, Rocío González, explicant alguns detalls de la nova imatge que presenta el Centre d’Estudis Locals de Bétera (logo, format de la pàgina, colors, estructura…).

 

Posteriorment, Jorge A. Alonso va oferir detalls del contingut de cada secció.

Durant la presentació, Jorge també va estar acompanyat per Amparo Doménech, qui també col·labora en gran part dels articles de la pàgina i ha sigut una de les quatre artífex junt amb Jorge del llibre “Bétera i el seu patrimoni”.

Els principals objectius d’aquest web són:

– Col·laborar en la creació d’arxius del municipi per a la seua conservació i catalogació.

– Realitzar exposicions i publicacions sobre qualsevol aspecte de Bétera.

–  Proposar a l’Ajuntament de Bétera l’estudi, la rehabilitació i conservació del patrimoni i posar a disposició de totes les persones i estudiants, materials sobre els diferents aspectes del municipi.

A continuació, oferim també un vídeo de la jornada:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia