(EFE) La Conselleria de Sanitat permetrà adaptar la cita que rep cada valencià per a vacunar-se contra la covid-19 “als viatges previstos o les vacances” amb la finalitat d’afavorir també “la recuperació emocional” de la pandèmia.

Així ho ha anunciat el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, en la sessió de control de les Corts Valencianes, on ha respost a una pregunta de la síndica del PP, Eva Ortiz, sobre si estan defensant els interessos dels valencians.

Puig ha afirmat que “la millor manera de defensar els interessos dels valencians és superar la pandèmia i reactivar l’economia”, i ha destacat els avanços reeixits en la vacunació en aquesta autonomia, amb més de 3 milions de dosis administrades.

Així mateix, ha destacat que, “en breu”, la Conselleria de Sanitat “arbitrarà un mecanisme perquè la cita -per a la vacunació- puga adaptar-se als viatges previstos o les vacances” perquè, segons ha dit, en aquests moments “la recuperació emocional també és fonamental”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia