L’alumnat de quart d’ESO del “Col·legi Nuestra Señora del Carmen” de Bétera ha realitzat aquests dies el Camí de Santiago des de Sarria.

Pel que ha pogut saber el nostre equip de primera mà, per part del professorat que els hi ha acompanyat en aquesta bonica experiència, els i les alumnes d’aquest curs estan molt emocionats per tot el que han viscut durant aquests dies. Cal tindre en compte que aquest últim període escolar en el centre ha sigut més complicat per a elles i ells a l’estar marcat per la pandèmia.

Amb il·lusió i ganes, van emprendre aquesta aventura a finals de la setmana passada. Divendres passat, 4 de juny, van arribar a Sarria (municipi de la província de Lugo) i, des d’allí van iniciar el seu Camí cap a Santiago de Compostel·la on arribaren ahir.

No ha sigut fàcil organitzar aquest viatge de fi de curs per al centre a causa de la citada pandèmia, per la qual han hagut d’establir diverses mesures per poder dur a cap aquesta escapada. Finalment, ha estat possible gràcies al treball, l’esforç i el desig de tindre un bonic record d’aquest últim any al citat col·legi, per part de l’alumnat.

Durant el transcurs del camí, els professors acompanyants i els alumnes han pogut disfrutar de boniques vistes, companys de viatge únics (vegeu imatge 3 de la galeria de fotos) i esmorzars en entorns privilegiats.

Amb llàgrimes d’alegria i emoció han alcançat la seua meta, deixant a un costat el cansament del recorregut. Doncs, una experiència tan màgica com aquesta no s’oblida mai i encara que prompte començaran una nova etapa en la seua vida, sempre portaran al cor aquests últims dies de curs i, per descomptat, al “Col·legi Nuestra Señora del Carmen“.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia