Els pròxims 17, 18 i 19 d’agost, Bétera acollirà el Curs de flauta i flautí de la mà de Paco Varoch i Vicent Morelló. Aquesta formació tindrà lloc en el carrer Casa de Cultura, 2 (instal·lacions de l’Escola del Centre Artístic Musical de Bétera) i inclou tècniques de relaxació i estiraments. Aquestes tècniques estan basades en Taiji (QiGong).

Per a participar en aquesta formació cal inscriure’s obligatòriament amb 20 euros, els quals es descomptaran de les classes. El pagament d’aquesta inscripció es pot fer per Bizum o transferència. Fins que no es faça el pagament no serà efectiva la citada inscripció. El formulari per a inscriure’s es troba en el següent enllaç: clic ací.

Amb una gran experiència orquestral i pedagògica Paco Varoch i Vicent Morelló ofereixen un curs on podràs combinar classes com vulgues: amb els dos o amb un d’ells, de flauta, flautí i tècniques de relaxació/ mentalització, basades en Taiji (Qi Gong) per a músics.

Podràs combinar les classes amb paquets d’1, 3 o 6 classes de la manera que més et convinga. Per exemple, podràs combinar una classe de flauta, una altra de flautí i una altra de Taiji (Qi Gong), o dos de flauta i una de flautí… D’aquesta manera, podràs triar els cursos que vols rebre.

Les classes de flautí les oferirà Paco Varoch i les de Taiji (qi gong) per a músics Vicent Morelló. Així mateix, tant un com l’altre, donaran classes de flauta.

Si desitges obtindre més informació, pots contactar a través dels següents correus electrònics: flautamore@yahoo.es, pacovaroch@gmail.com.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia