Ahir divendres, a les 22.00 hores, veïnes i veïns de Bétera es van reunir a les portes de l’edifici de l’Ajuntament de Bétera per a manifestar el seu rebuig, duel i repulsa als últims fets de violència masclista i, a tots en general, que afecta la nostra societat.

Aquesta concentració va tindre lloc en diverses localitats i ciutats de tota Espanya. De fet, per diferents Xarxes Socials es va mobilitzar a la ciutadania per a reunir-se de manera cívica i manifestar la seua indignació.

Diversos col·lectius, representants d’associacions i la mateixa regidora de la Dona del nostre municipi,  José Yago, van assistir a aquest acte per a mostrar el seu suport a les famílies de les víctimes i manifestar el seu dolor per tots els successos.

Durant aquesta reunió, es va procedir a la lectura del manifest elaborat per les Dones del Consell Estatal de Víctimes de Violència de Gènere on es referien a l’assassinat de les xiquetes de Tenerife a mans del seu pare.

Posteriorment a la lectura, la regidora de la Dona va donar les gràcies per acudir a aquest acte. El veïnat li va respondre que “era un deute perquè és molt fort el que està passant i estem tots consternats”.

Seguidament, un veí va també voler intervindre i manifestar els seus sentiments: “El masclisme està en progressió. Sembla que no aprenen a ser amables amb les persones que ens donen la vida, que són les dones. Us demane que si veieu a una persona que tan sols amb la mirada o amb l’expressió ofén a una dona, a eixe s’ha de denunciar. El que s’ha de fer és acabar amb aquesta xacra. Nosaltres, els ‘de a peu’, hem de ser els que canviem el sistema”.

Entre aplaudiments per aquestes paraules, va concloure la reunió. A continuació, adjuntem una fotogaleria de la reunió. En una altra pròxima publicació, oferirem un vídeo al respecte.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia