El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana ha publicat les bases reguladores per a sol·licitar les ajudes corresponents al lloguer d’habitatge dins del Pla estatal d’habitatge 2018- 2021. El termini per a sol·licitar aquestes ajudes es va obrir dijous passat, 10 de juny, fins al pròxim 8 de juliol.

En total es destinaran 21.436.000 euros, dels quals 14.282.840 euros corresponen al Programa d’Ajudes de Lloguer d’Habitatge i 7.153.160 euros al Programa d’Ajudes de Lloguer per a Joves.

Enguany les sol·licituds es realitzaran exclusivament de manera telemàtica, per la situació sanitària provocada per la COVID-19. Així mateix, es facilitarà la tramitació d’aquestes ajudes a través de la col·laboració d’ajuntaments i mancomunitats de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, juntament amb els municipis que integren la Xarxa Xaloc.
Una de les principals novetats d’aquesta convocatòria és l’augment dels límits de les rendes mensuals de lloguer que puguen ser subvencionables en la majoria dels municipis de la Comunitat Valenciana.

Qui ho desitge, pot consultar els requisits al complet per a aquestes sol·licituds en el següent enllaç: clic ací.

A més, en les següents imatges adjuntes també es troben plasmats els detalls (clic en cada imatge per a ampliar).

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia