En totes les dependències municipals de Bétera s’ha realitzat aquest dilluns, a les 12.00 hores, una concentració silenciosa contra la violència de gènere.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Bétera s’ha unit a la convocatòria de la Federació Española de Municipis i Províncies (FEMP) per a realitzar un minut de silenci en solidaritat amb les víctimes de violència masclista.

En aquest sentit, cal mencionar que la FEMP havia emplaçat a les Entitats Locals, i convidat als ciutadans, a realitzar concentracions silencioses aquest dilluns, 14 de juny, al migdia enfront dels Ajuntaments en solidaritat amb les últimes víctimes de la violència masclista i com a demostració d’unitat per a acabar amb aquesta xacra.

“Unim-nos activament, sense descans, contra la violència masclista”, indicava Abel Caballero, President de la FEMP, en la comunicació remesa a les Entitats Locals.

Una vegada més, el consistori ha volgut mostrar que el seu compromís amb la concienciació, la prevenció i la lluita contra la violencia de génere al nostre municipi és ferm.

Algunes veïnes i veïns de la localitat s’han congregat també a les portes de l’Ajuntament i altres dependències per a sumar-se a aquest minut de silenci.

Betera.com s’ha desplaçat cap a l’edifici consistorial, on el minut de silenci ha finalitzat amb un fort aplaudiment en memòria de totes les víctimes i per fer sonar la lluita dels allí presents contra qualsevol acte de violència masclista.

A continuació, oferim un vídeo de la concentració silenciosa des de les portes de l’Ajuntament de Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia