L’edifici de l’antic ajuntament de Bétera (C/ Major núm. 12) va inaugurar el passat divendres, 11 de juny “La piel del lobo. lobo no come lobo“. En ella, Amella Gabaldoni (València 1999) ofereix la  immersió en un món de sensacions.  Bétera aposta així per l’art emergent.

La piel del lobo” és un conjunt de procediments tècnics metamorfosats per la necessitat de l’artista de transmetre i alliberar part de si mateixa.

Les escultures es distribueixen de llarg a llarg de la sala mostrant un virtuós joc de textures i procediments que, igual que el doctor de Mary Shelly, donen vida a cossos inerts.

Les obres, cadascuna amb, el seu tret distintiu i únic, s’entrellacen en un joc de recorreguts visuals embullant a l’espectador i submergint-lo en un món de sensacions i emocions contradictòries. La figuració, a simple vista, és la clau que aproxima a l’espectador, però la punxant ferida que obri en la memòria sensorial i emotiva és la clau que permet l’entrada al dialogue.

Aquesta mostra estarà en les citades instal·lacions de l’antic ajuntament fins al pròxim 18 de juny. L’horari de vistes a la mostra és de 18.30 a 20 hores, de dilluns a divendres, i dissabtes i diumenges d’11.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 hores. Aquesta exposició d’art està comissariada per Teresa Cháfer i Natividad Navalón.

A continuació, oferim una fotogaleria de la mostra:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia