L’equip estava format per 13 socorristes acompanyats per Miguel Sinisterra

El CN SOS Bétera es va proclamar subcampió de la Comunitat Valenciana el passat cap de setmana en el Campionat Autonòmic de Salvament i Socorrisme de Platja de les categories absolutes (juvenil, júnior i absolut) amb un total de 450 punts i 17 medalles entre totes les categories. D’elles, 5 van ser d’or, 7 de plata i 5 de bronze (9 individuals i 8 en proves per equips).

Per a aquest Campionat Autonòmic, disputat a la platja del Campello (Alacant), l’equip del CN SOS Bétera estava format per 13 nadadors: Víctor Cebrián, Amanda Moltó, Rebeca Crespo, Arnau de la Cuadra, Pablo Carrasco, Eva Carrasco, Borja Fabregat, Lola Caballero, Guillem Arnal, Marta Sanfrancisco, Zoe Guerrero, Rubén Sanfeliu i África López. Tots ells van obtindre grans resultats en les seues categories, destacant les medalles individuals de Lola, Eva, Amanda i Borja. Al costat d’ells va estar el seu entrenador Miguel Sinisterra.

En aquesta cita de platja, organitzada per la Federació Valenciana de Salvament i Socorrisme, estaven inscrits un total de 108 nadadors de 7 clubs diferents.

Des del Club destaquen el gran campionat realitzat i feliciten a tots els seus participants sense excepció, a més dels èxits individuals i d’equip, que són el resultat d’un gran treball.

A continuació, detallem el medaller complet:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia