El passat dissabte, 12 de juny, va tindre lloc l’acte de lliurament dels premis del 6é Concurs de dibuix infantil “Els Coets a les Festes d’Agost de Bétera”. Aquest concurs està organitzat per la penya coetera “Vol Lliure“, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bétera, COABE (Cooperativa Agrícola de Bétera) i Cajamar.

A més a més, les Obreres i Majorals també donen suport a aquest certamen on es pretén fomentar les nostres festes i tradicions. Així mateix, el professorat dels diferents centres educatius de la localitat també ajuden a promoure aquest concurs de dibuix entre el seu alumnat.

 

Doncs, cal mencionar que la finalitat d’aquesta iniciativa és incentivar la participació dels més menuts en la nostra Festa i Tradicions, fomentant així l’estima per les nostres senyes d’identitat i per tant, que no perden mai la il·lusió per participar “en la millor Festa del Món”.

La temàtica de la convocatòria d’enguany era els coets a la nostra festa.

El concurs va dirigit cada any a alumnes de primària de tots els centres educatius del municipi (Lloma del Mas, Nuestra Señora del Carmen, Marqués de Dos Aguas, Mas Camarena i Camp de Túria). Hi ha tres categories: 1er i 2on de Primària; 3er i 4rt de Primària; 5é i 6é de Primària.

Els premis per categoria han sigut els següents, tots ells xecs canviables en els comerços de Bétera:

  • 1er PREMI……………………………………….100 euros
  • 2on PREMI……………………………………….. 50 euros
  • 3er PREMI………………………………………….25 euros
L’acte d’entrega es va dur a terme al Saló de Plens del Castell de Bétera, com cada any. L’acte es va celebrar per grups, per poder complir amb totes les mesures de sanitat establides per la pandèmia de la Covid-19.
Com cada any, els membres de Vol Lliure van fer una xicoteta presentació per a introduir l’acte. Enguany a més, es va comptar amb la presència de Lola Reig i Asensi, guanyadora del concurs de dibuix infantil Obreres i Majorals 1984 (adjuntem imatge amb la que va guanyar en l’any 1984).
A més, també van assistir membres de la corporació municipal per a col·laborar en l’entrega dels premis a les xiquetes i xiquets guanyadors.
Com és habitual, el fotògraf Vicent Bes, va ser l’encarregat de fer les fotos de l’acte per a Vol Lliure, imatges que ens han cedit per a fer aquesta notícia.
Agraïments especials: Vol Lliure i Vicent Bes.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia