Betera.com va rebre ahir una nota de la mare d’un alumne de l’Escoleta Municipal Xiquets de Bétera, informant d’una petició a l’Ajuntament de Bétera on demanaven zona d’ombratge per als xiquets i xiquetes del centre.

La seua nota deia el següent:

“A pocs dies perquè arribe l’estiu, els termòmetres ja estan aconseguisc temperatures superiors als 30 °C.

La pandèmia i la creació de grups bambolles limita molt aquest curs escolar el moviment dels xicotets de l’Escoleta, que han de romandre en un pati molt més reduït, per a evitar així ajuntar-se amb els seus companys d’altres classes. Això ha provocat que molts alumnes només tinguen com a espai a l’aire lliure uns pocs metres quadrats, abrasats pel sol des de primera hora del matí. Davant aquesta situació, els xicotets han de romandre molts dies a l’interior de l’aula, perquè les condicions exteriors no són les idònies, sobretot per a xiquets tan xicotets.

En el centre només compten amb uns tendals, que ni tan sols són capaços d’evitar que el sol calent l’interior de l’aula, per la qual cosa sol·licitem a l’Ajuntament la instal·lació d’alguna mena de vela o malla d’ombratge, que permeta als xiquets eixir a l’exterior, tan convenient a més en aquest moment, tenint en compte les setmanes de calor que encara estan per vindre”.

Després de rebre aquesta informació, des del Consistori ens confirmen que “ja s’està treballant en la instal·lació d’ombratges que permeten als xiquets estar en l’exterior de les aules refugiats”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia