Els membres de l’equip d’ensinistrament que han participat en el Campionat Nacional de Treball de Pastors Alemanys del Real Ceppa Vicente FerréMarcos FerréMarcos Sánchez Ferré, veïns de Bétera, han aconseguit guanyar el campionat.

Però aquesta ha sigut una victòria doble, ja que també han aconseguit formar part del la Selecció Espanyola que representarà al nostre país en el pròxim Campionat del Món. Aquest se celebraré el mes de novembre en Lerma ( Burgos), on acollirà a mes de 40 països.

En aquest cas es produeix un fet insòlit i sense precedents en el món, ja que els tres membres de l’equip guanyador són pare, fill i net.

En definitiva, tres generacions de competidors, on el més xicotet, recentment acaba de complir deu anys i ha captivat amb el seu treball a tots els aficionats del món.

Des de Betera.com volem donar-los nostra més sincera enhorabona.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia