Bétera ha posat en marxa el primer Fòrum Jove.

Es tracta d’un espai obert de debat i participació on els joves del municipi són els protagonistes. El pròxim dimecres, 23 de juny, la població juvenil d’edats compreses entre els 12 i els 30 anys pot participar en aquesta jornada, la cual tindrà lloc a l’Aula Jove de l’antiga Escoleta Josefa Guardiola (C/Sant Lluís 18).

La tècnic de l’àrea de Joventut i dos dinamitzadors juvenils atendran tots els suggeriments i realitzaran unes dinàmiques de grup per a debatre sobre temes com l’ocupació, l’oci educatiu, la salut o el voluntariat entre molts altres àmbits d’actuació, des de les 17.00 hores i fins a les 19.30 hores.

L’Alcaldessa i la regidora de Joventut participaran en la segona part d’aquest Fòrum.

La finalitat és conéixer de primera mà les necessitats de la joventut.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia