L’Ajuntament de Bétera, en col·laboració amb la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, iniciarà el programa EMCORP. Aquesta iniciativa té com a finalitat la contractació de persones desocupades de Bétera per a la realització d’obres o serveis d’interés general i social.

Els destinataris finals d’aquest programa són les persones desocupades, d’almenys 30 anys, inscrites com a demandants d’ocupació en els Espais Labora de la Generalitat en les ocupacions detallades a continuació:

  • Tècnic en medi ambient CNO 31291189
  • Tècnic Administratiu, en general CNO 36131039
  • Empleat Administratiu, en general CNO 43091029

 

El procés de selecció s’ajustarà a les instruccions del Director General de LABORA SERVEI VALENCIÀ D’OCUPACIÓ I FORMACIÓ relativa al procediment de selecció de persones participants en el Programa d’Iniciativa Social en col·laboració amb Corporacions Locals de la Comunitat Valenciana.

Els aturats interessats en els llocs de treballs sol·licitats, hauran d’inscriure’s en les ocupacions sol·licitades pel ajuntament com més prompte millor a tráves de la pàgina web www.Labora.Gva.Es.

La ruta d’accés és la següent: en la part superior accedint a l’apartat “ciutadà”i en la part superior “accedir al punt labora” i en la part inferior esquerra “contactar amb la seua espai labora” i selecciona l’opció “actualizacion de dades del meu currículum”, des d’ací s’inscriuen les ocupacions.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia