La Mancomunitat Camp de Túria està treballant conjuntament amb les persones representants dels clubs Escola de Bàsquet Llíria, el CB Bétera, el Bàsket Marines i l’Associació Esportiva FC de Benaguasil en la Primera Lliga Comarcal de Bàsquet.

Es tracta d’una lliga intermunicipal de bàsquet a nivell de promoció i inclosa en els XXXX Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, que s’iniciarà durant el pròxim curs escolar (2021/2022) i que tindrà una periodicitat de jornades setmanals. S’establirà un sistema d’enfrontaments de lliga amb fase final en format copa, inicialment en les categories de pre-benjamins/multideporte a infantil (totes elles mixtes) i amb caràcter formatiu.

S’uneix així a les altres lligues que des de fa anys es coordinen des de la Mancomunitat i que formen part de Jocs Esportius com són les de tennis, futbol sala i futbol 8 querubí.

Després d’aquesta primera reunió, mantinguda en la vesprada d’ahir, es farà extensiva la invitació de participació a la resta de clubs de la comarca i als centres educatius, perquè coneguen la seua existència i puguen participar en la lliga si així ho consideren oportú.

La Mancomunitat Camp de Túria continua amb el seu treball de coordinació i foment de l’esport comarcal amb accions com aquesta. Educar en els valors de superació, esforç i treball en equip són vitals per a formar a la societat del futur.

Si algun centre educatiu de la comarca o equip esportiu estiguera interessat a participar en la lliga intermunicipal de bàsquet, pot contactar amb el tècnic d’esports en el 607067090 o a través de l‘adreça electrònica: deportes@mancomunitatcampdeturia.es

Imprimir article
Comenta aquesta notícia