El Jazz serà el protagonista aquest cap de setmana a Bétera. Doncs, del 18 al 20 de juny tindrà lloc el tercer FestiJazz Bétera als jardins de la piscina del Poliesportiu.

En aquesta ocasió hi haurà quatre concerts de jazz,  un concert didàctic per al públic familiar, i altres activitats com un taller de percussió participatiu per a tots els públics.

El divendres 18 començarà aquest festival amb el concert de Manolo Valls, premi al millor disc de jazz per ‘El ball dels muses” en els Premis Carles Santos de la Música – Institut Valencià de Cultura. Mentre que el dissabte 19 es podrà gaudir de dues actuacions, el concert didàctic Latin Jazz – Sedajazz a les 18:00h i a les 22:00h actuarà Dena Derose Trio i Fredrik Carlquist. Dena DeRose és actualment la directora del Departament de Jazz Vocal en la Universitat de Música i Art Dramàtic de Graz, Àustria.

El diumenge al matí, a les 12:00h, es podrà participar en el taller instrumental “Percussions per a tots” un concepte d’activitat participativa entorn al jazz. I per a finalitzar, a les 20:00h, tindrà lloc l’actuació de la Jove Big bang – Sedajazz.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia