La Colla de Campaners de Bétera ens han fet sabedors que aquest estiu tampoc ens quedarem sense visitar la Torre-Campanar per la nit i contar-nos les històries del campanar de Bétera.
Donat l’èxit de les anteriors edicions de les visites nocturnes, enguany hi haurà una el pròxim divendres 25 de juny.
Aquesta serà a les 22.30 hores, des de la porta lateral de l’església La Purísima Concepció de Bétera.
El grup de visita també es redueix a 10 persones i es deurà reservar plaça enviant un correu electrònic a colladecampanersbetera@gmail.com. Per una bona realització de la visita, serà obligatori l’ús de la mascareta i seguir el protocol de seguretat sanitària.
Des de la Colla de Campaners de Bétera, informen que tenen molta il•lusió de reprendre les visites per tal d’apropar-nos la història i el secrets que s’amaguen a l’interior de la nostra Torre-Campanar de Bétera.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia