Aquest dissabte, 19 de juny, Bétera tornarà a tindre una cita amb el ciclisme. I és que l’Stefano Garzelli Team celebrarà al nostre municipi, el VII Trofeu Stefano Garzelli. Serà  a partir de les 16.30 hores. El recorregut on es disputarà la prova serà la urbanització Torre en Conill.

Stefano Garzelli Team és una escola de ciclisme per a xiquets i xiquetes de 4 a 13 anys. L’escola sorgeix de l’amor i la passió pel ciclisme i pels xiquets i per la forta convicció que per a generar futurs campions cal fomentar l’esport base.

La seua filosofia és ensenyar als xiquets des d’un punt de vista lúdic, tot pot ser i ha de ser un joc perquè els xiquets i xiquetes aprenguen a familiaritzar-se amb la bicicleta, a controlar-la i a estimar-la.

No es tracta de guanyar, sinó de divertir-se també. El lema d’aquesta escola és que la recompensa es troba en l’esforç i no en el resultat.

L’escola Stefano Garzelli Team participa en les carreres de calendari programades per la Federació Valenciana de Ciclisme, per la qual cosa els xiquets i xiquetes en inscriure’s a aquesta escola són federats perquè puguen participar en les carreres si així ho desitgen.

A continuació adjuntem la fitxa amb tota la informació d’interés sobre aquest esdeveniment esportiu:

– Categories: Promeses Masculí 2, Promeses Masculí 1, Promeses Femení 2, Promeses Femení 1, Principiants Masculí 2,  Principiants Masculí 1, Principiants Femení 2, Principiants Femení 1, Infantil Masculí 2, Infantil Masculí 1, Infantil Femení 2, Infantil Femení 1, Alevin Masculí 2, Alevin Masculí 1, Alevin Femení 2, Alevin Femení 1, Cadet Femení, Adaptat
– Lloc: Bétera (Torre en Conill).
– Data Celebració: 19/06/2021 Hora Eixida: 16.30
– Data recollida de dorsals: 19/06/2021 des de 15.00 fins a 16.00
– Organitzador: STEFANO GARZELLI TEAM CD
– Import de la inscripció 0,00 € – Només Federats
– Límit de participants: 300 participants
– Procés d’inscripció: Formulari Inscripció web Federació
– Correu per a incidències: auxiliar@fccv.es

Imprimir article
Comenta aquesta notícia