La Mancomunitat Camp de Túria prepara dues noves campanyes de suport al comerç local. A partir d’aquesta setmana, les associacions de comerç de la comarca que conformen la marca ‘Comerç Actiu’ seran protagonistes una a una.

Cada associació podrà transmetre els valors que estime oportuns a través d’un anunci que servirà per a donar difusió al comerç local de cada municipi. Durant uns minuts, comerciants, llocs típics de la localitat, serveis i qualitat seran els protagonistes de vídeos que es difondran en xarxes socials, WhatsApp i en la pròpia pàgina web www.comerçactiu.es

La Mancomunitat Camp de Túria vol així reforçar el seu compromís i suport al comerç de proximitat. Aquestes noves campanyes se sumen al treball que es desenvolupa braç a braç amb les 17 associacions de Camp de Túria per a afermar el comerç local i la vida als carrers dels municipis.

A més a més, per a multiplicar els esforços i aconseguir que veïns, veïnes i visitants coneguen els serveis i comerços que tenen a la seua disposició, es llançarà un vídeo per a donar la benvinguda a l’estiu. Aquest pròxim dilluns, 21 de juny, aprofitant que s’estrena nova estació, llançaran la campanya a nivell comarcal.

Es tracta d’un espot on els 17 municipis de Camp de Túria són els protagonistes, però on, sobretot es dirigeixen al consumidor. Posar en valor la qualitat, la humanitat i la proximitat és l’objectiu d’aquesta campanya estiuenca.

L’espot es llançarà en xarxes socials i es difondrà en tots els mitjans de comunicació dels quals disposen els municipis. La intenció és la de conjuminar esforços per a donar suport a un dels sectors més afectat per la crisi sanitària i per les noves maneres de consumir.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia