Davant la crida de socors del banc d’aliments per la falta d’aquests, sumat al fet que els xiquets deixen d’anar al col·legi i els més vulnerables no tindran menjador, Vox Bétera se suma i recull desdejunis per als més desfavorits.

Ahir dissabte a Bétera, en una important cadena de supermercats, ha aparegut una “Senyora” (per cridar-la d’alguna manera), provocant un altercat i fent plorar als empleats exigint la retirada de l’equip de Vox que estava realitzant una labor social. Prevalia invisibilitzar a Vox, que la campanya social i honorable que estaven realitzant.

Els voluntaris de Vox Bétera van tindre que abandonar la seua lloable labor.

On està la llibertat? On està la solidaritat?

Fa uns mesos dues entitats privades, una escola de cant i un Resort, van realitzar un a campanya similar en l’aparcament de la mateixa gran superfície. Aquests van ser abrigallats, com és normal davant una iniciativa solidària de la qual van obtindre publicitat.

Vox, de no haver sigut per aquest atropellament d’ahir, no ha difós en cap Xarxa Social la recollida d’aliments que porta realitzant fa setmanes.

No pot prevaldre l’odi a la solidaritat. És inconcebible el cor fosc d’algunes persones, només perquè estan desapareixent, com són els que canten ideals polítics portats a l’extrem que, en teoria, defensen al desprotegit però s’omplin les butxaques i eviten que uns altres col·laboren amb la societat. Volen evitar coste el que coste que els que es preocupen i a més treballen pels altres (val més la un acció que les meres paraules) sobreisquen per la seua activitat i solidaritat.

Artículo escrito y enviado por una vecina de Bétera.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia