Una membre del grup d’alimentadors de les colònies felines de Bétera, acreditats per l’Ajuntament del municipi, s’ha posat en contacte amb l’equip de Betera.com per a donar les gràcies a tota la gent que va col·laborar aquest divendres en l’acció que ens ha comptat i, a continuació, citem. Segons ens ha comentat, van ser moltes les persones que es van preocupar i van col·laborar.

“Sobre les 21.00 hores del passat divendres, un gatet taronja de no més d’un meset va creuar l’Albereda cap al carrer Morvedre molt espantat. Aquest es va refugiar en el motor d’un cotxe aparcat al cantó, just al costat de l’Albereda. Cotxes… Molta gent. I sabeu què? Que la gent de Bétera va tornar a demostrar el gran que és!

Va haver-hi molta gent que va intentar ajudar. Per exemple, una parella. Ella va intentar agafar-lo i ell no va dubtar a tirar-se al sòl (els dos anaven a sopar i estaven vestits per a l’ocasió….).

Tothom va fer cas a les indicacions per a canviar de vorera, minorar la marxa, guardar silenci… Fins i tot un grup amb molta gent, que va accedir a fer marxa enrere i envoltar tota la finca per a no espantar-lo. I, a més, la policia local va intentar localitzar a l’amo del cotxe.

Només imagineu la situació: l’Albereda divendres nit, cap de setmana sense restriccions…

Esperem que els que van ajudar puguen també llegir això i, a més de donar-los les gràcies, volem indicar que el gatet està rescatat, sa, excepte i a la recerca d’una família”.

Información ofrecida por una vecina de Bétera, del grupo de alimentadores de las colonias felinas.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia