El consistori de Bétera ha anunciat el termini de continuïtat dels estudiants de Unisocietat.

La sol·licitud es deurà realitzar amb cita prèvia per registre municipal d’entrada fins al 30 de juny.

La matrícula es podrà efectuar de l’1 al 16 de juliol de manera presencial, amb cita prèvia o per la seu electrònica municipal.

D’altra banda, el termini per a la nova inscripció serà de l’1 al 17 de setembre i la sol·licitud serà amb cita prèvia per registre d’entrada.

La matrícula caldrà dur-la a terme del 20 al 30 de setembre de manera presencial, amb cita prèvia o per la seu electrònica municipal.

Dades d’interés:

Unisocietat és un programa conveniat entre l’Ajuntament de la localitat i La Universitat de València. Aquesta iniciativa va dirigida a les persones adultes, majors de 30 anys amb interessos d’ampliació, enriquiment i actualització dels seus coneixements i la seua formació personal.

El nombre de places és limitat. El projecte d’Unisocietat es distribueix en tres cursos acadèmics, de 120 hores cadascun, amb assignatures troncals. Aquestes assignatures són quatre per curs, amb 24 hores cadascuna. En finalitzar els tres cursos s’obté certificat universitari i un nombre de crèdits universitaris corresponents al nombre d’hores per curs. Aquestes assignatures garanteixen una introducció bàsica a diverses temàtiques.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia