La piscina del Poliesportiu Municipal de Bétera obrirà les seues portes aquest pròxim dissabte, 26 de juny.

L’horari serà des de les 11.00 i fins a les 19.00 hores, de dimarts a diumenge. Les veïnes i veïns podran gaudir del bany a aquestes instal·lacions fins al pròxim 5 de setembre.

El preu per al bany és de 2 euros per a xiquets i jubilats que presenten el carnet i de 2,50 euros per a adults. Així mateix, s’ha tornat a posar en marxa els bonos de 15 banys, amb un preu de 20 euros per a xiquets i jubilats i de 25 euros per a adults. No s’acceptaran pagaments en efectiu i únicament es podrà pagar les entrades mitjançant datàfon, a causa de la situació sanitària.

No obstant, cal indicar que, a causa de les restriccions sanitàries per la pandèmia, aquesta comptarà amb aforament limitat. A més a més, per a accedir serà necessari fer-ho reservant cita prèvia en el telèfon 627 981 873. La reserva prèvia està subjecta a les modificacions de les mesures sanitàries establides per la Generalitat Valenciana.

D’altra banda, la piscina del Poliesportiu comptarà amb activitats per al mes de juliol com a cursets de natació per a tots els públics i classes d’Aiguagym.

Tots els detalls també els podeu trobar en la imatge adjunta.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia