Enguany, l’Ateneu de Bétera s’ha unit a la iniciativa d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV) per retre homenatge a Enric Valor en una nit tan emblemàtica com és la de Sant Joan.
El pròxim dimecres, 23 de juny, al corral de l’Ateneu tindrà lloc una lectura col·lectiva d’algunes de les seues rondalles. La jornada donarà inici a les 20.00 hores.
En la nit de Sant Joan 2021, l’ACPV reivindica que eixa nit de festa servisca també per a homenatjar a Enric Valor. Des d’aquesta entitat indiquen que “no cal ara insistir en la importància de les novel·les i els relats, en les gramàtiques, els diccionaris o la flexió verbal, ni òbviament en les seues Rondalles que de generació en generació constitueixen el més gran monument a l’imaginari col·lectiu i a la tradició cultural i lingüística del País Valencià”. 

Per tot això, ACPV ha convocat a totes les associacions locals i comarcals a coorganitzar un acte de desgreuge i alhora de reivindicació. En aquestes concentracions, com a eix central, es farà la lectura pública i participativa d’una rondalla.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia