Igual que l’any passat, Betera.com vol fer un especial de “FESTES D’AGOST VIRTUALS”, ja que la pandèmia encara no ens permet tindre unes festes com habitualment s’han dut a terme.

Per això, ja ens hem posat en marxa per a preparar diferents reportatges i publicacions que vagen relacionades amb les nostres festes, els quals es publicaran de l’11 al 22 d’agost de 2021. Per a no fer les coses de pressa i corrent, ja estem gestant idees. En aquest sentit, volem que vosaltres també participeu i aporteu les vostres idees.

Encara que ja hem començat a posar-nos en contacte amb algunes associacions i entitats, desitgem que tots/es aquells/es veïns/es que ho desitgen també ens envien per correu: betera@betera.com o per telèfon: 679947651 les seues propostes relacionades amb les Festes d’Agost, com es va fer l’any passat. Poden ser fotos, vídeos, idees… El que se us ocórrega.

A més, el nostre equip us pot ajudar a gestar aquesta idea: podem entrevistar-vos, podem ajudar-te a recopilar informació… Si vols enviar-nos algun poema o escrit relacionat amb les Festes i les teues vivències dins d’elles, també seran benvinguts.

Teniu de temps per a contactar amb nosaltres des de ja, fins al pròxim 9 d’agost.

Salutacions a tots/as i mil gràcies per la vostra col·laboració.

 Equip de redacció de Bétera.com
Imprimir article
Comenta aquesta notícia