Bétera ha posat en marxa el primer Fòrum Jove, el qual es celebrarà aquest dimecres, 23 de juny.

Aquest Fòrum pretén ser un  espai obert de debat i participació on els joves del municipi tinguen l’oportunitat de ser els protagonistes. La finalitat és conéixer de primera mà les necessitats de la joventut.

La població juvenil d’edats compreses entre els 12 i els 30 anys pot participar en aquesta jornada, la qual tindrà lloc a l’Aula Jove de l’antiga Escoleta Josefa Guardiola (C/Sant Lluís 18).

La tècnic de l’àrea de Joventut i dos dinamitzadors juvenils atendran tots els suggeriments i realitzaran unes dinàmiques de grup per a debatre sobre temes com l’ocupació, l’oci educatiu, la salut o el voluntariat entre molts altres àmbits d’actuació, des de les 17.00 hores i fins a les 19.30 hores.

L’Alcaldessa i la regidora de Joventut participaran en la segona part d’aquest Fòrum.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia