Són pintures que porten diversos dies ja i que fins al moment no han merescut l’actuació de l’equip de govern de Bétera. Es tracta de pintades que afecten la dignitat de les persones i que en el seu conjunt no tenen cap aportació.

Des d’Esquerra Unida entenem que “les esmentades pintades són contràries a l’article 14 de la Constitució i, per tant, ofensives a moltes persones, recordant temps i afirmacions que contradiuen els principis que regeixen el text constitucional”.

Per a Esquerra Unida es tracta d’unes pintades de caràcter xenòfob i racista (adjuntem fotos realitzades aquest matí), per això sol·licitem, que de manera urgent procedisquen a netejar les mateixes.

Des d’EUPV, demanem a l’equip de Govern ( PP, Cs i Mas Camarena-Torre en Conill), que posen els mitjans materials i humans necessaris, per a evitar que situacions, com les ací denunciades es tornen a produir.

 

En Bétera a 22  de Junio  de 2021, Esquerra Unida de Bétera.

Resposta de l’Ajuntament entorn dels actes de vandalisme

Des de l’Ajuntament de Bétera, lamentem els actes de vandalisme i incivisme que estan tenint lloc a l’una que condemnem tota manifestació racista i xenòfoba. L’única cosa que s’aconsegueix és danyar la imatge del nostre municipi i generar malestar entre la ciutadania.

Cal recordar que, desafortunadament, aquestes no són les primeres pintades que el Consistori neta en el Calvari perquè, fa a penes un any, van aparéixer missatges dirigits a institucions dels cossos i estats de seguretat de l’Estat.

Treballem per atendre tots aquests actes, que se sumen al treball diari que realitzen els operaris municipals. A més, també es treballa a reforçar la seguretat als nostres carrers per a millorar el nostre municipi pel que també fem una crida a la ciutadania perquè denuncien el vandalisme i ens ajuden a mantindre Bétera més neta.

Al seu torn, l’Ajuntament convida a tots aquells que vulguen manifestar el seu art des del respecte i la tolerància a participar en les activitats de Cultura Urbana que organitza la regidoria de Joventut, entra les que es troben tallers de Grafitis

.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia