El passat 17 de juny es va dur a terme, després de molts mesos, la primera reunió de Juntes Locals Falleres a Benaguasil.

Dins d’aquesta cita es van tractar els actes fallers que es podran realitzar a partir de l’1 de setembre, tant en aquells municipis que s’ha decidit fer Falles aquest 2021 (cridà/pregó a l’aire lliure, Exposició del Ninot, nomenament i imposició de bandes, Premis a l’aire lliure…) com en aquells que no es realitzaran enguany (com és el cas de Bétera), però que sí que es duran a terme alguns actes simbòlics com en el pont d’octubre una espècie de Mig Any.

Al seu torn, ja s’estan organitzant alguns actes de cara a l’exercici 2022. En aquest sentit, Bétera serà la seu de la Gala dels 1 de 2022 i també per a enguany que ve serà la Junta Local Fallera de Bétera serà l’encarregada d’organitzar l’ofrena de 2022.

Al llarg d’aquests mesos hi ha previsió de dur a terme altres reunions en diferents municipis.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia