València Turisme ha aprovat subvencionar amb un total de 300.000 euros els 123 projectes turístics de 109 municipis i 14 organitzacions representatives del sector en el marc del programa “Impulsem Turisme 2021“, tal com va publicar aquest dimecres, 23 de juny, el Butlletí Oficial de la Província (BOP).

El document oficial arreplega així la resolució de dues de les cinc línies de subvencions dirigides enguany a municipis i entitats de la província per part de la marca de la Diputació de València, per a donar impuls a la reactivació de la demanda turística.

D’una banda, en el BOP figura la publicació de les ajudes econòmiques dirigides a inversions en municipis de menys de 30.000 habitants, dotades amb un pressupost de 100.000 euros i que es distribuiran finalment entre 109 localitats de la província.

En aquest apartat, València Turisme subvenciona despeses directament relacionades amb la realització i/o reposició d’infraestructures en recursos turístics de caràcter natural, paisatgístic, històric-artístic i mediambiental.

D’altra banda, el BOP també anuncia la resolució de les subvencions per a organitzacions representatives de les empreses del sector turístic de la província, sense ànim de lucre, per la qual es distribuiran un total de 200.000 euros entre les propostes de 14 entitats.

Es tracta de projectes presentats per associacions, federacions o organitzacions empresarials sense ànim de lucre en els àmbits de l’allotjament, la restauració/hostaleria, els serveis turístics, l’oci i els viatges, per a reduir l’impacte de la crisi provocada per la Covid-19.

Segons plasma el document, la localitat de Bétera rebrà 22. 779,04 euros. Aquesta xifra es troba indicada dins l’apartat on diu el següent: “Estimar les sol·licituds de subvenció que a continuació es relacionen, dirigides a Municipis per a les despeses directament relacionades amb la realització i/o reposició d’infraestructures en recursos turístics de caràcter natural, paisatgístic, historicoartístic i mediambiental, concedint les ajudes econòmiques assenyalades per a cadascuna d’elles”.

Tots els detalls de cada subvenció per als diferents municipis valencians es pot trobar en el següent enllaç: clic ací.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia