Fa uns mesos us vam parlar de la veïna de Bétera, Maruja Jaramillo, digna de mencionar pels seus missatges diaris. Des dels inicis del confinament, animada entre altres factors per la seua amiga i professional de l’estètica Merxe‘s, va decidir agafar forces davant la situació que estem vivint a causa de la pandèmia i fer alguna cosa per les seues veïnes i veïns. Que millor que gravar cada dia un vídeo amb un missatge de força i ànims per a totes i tots?

Doncs, des de principis de març, Maruja no falla ni un dia. Ben guapa i arreglada es fica davant la pantalla del mòbil i, amb música d’ambient, grava un bonic missatge. Sempre té pendent a tots els afectats per la pandèmia i, sobretot, convida que la ciutadania done suport al nostre comerç local que tant està patint en aquesta pandèmia.

Hui tornem a parlar d’ella perqè ens ha fet arribar un altre dels seus bonics vídeos, amb un missatge molt especial per a totes i tots, però sobretot per al comerç local. Ací teniu:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia