El pròxim dilluns, 28 de juny, es durà a terme la celebració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+.

En aquest sentit, Bétera es sumarà un any més a aquesta efemèride per a visibilitzar el seu compromís amb les polítiques actives que garantisquen la inclusió i la diversitat social i el respecte a totes les persones independentment de la seua orientació sexual o identitat de gènere.

Després de la lectura i adhesió en el passat Ple municipal de juny, al manifest de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), l’àrea municipal de Dona i Igualtat ha preparat una campanya institucional que ha començat amb la col·locació de la imatge de la campanya en els edificis municipals de l’Ajuntament i Casa Nebot, així com també amb el repartiment de tríptics informatius en les dependències locals.

Aquesta campanya ha sigut realitzada íntegrament a través del treball dels alumnes de l’especialitat de Disseny de Productes Gràfics del Taller d’Ocupació Bétera IV, els qui han col·laborat directament amb el departament de Dona i Igualtat per a dur a terme aquesta campanya institucional.

Al mateix temps, aquesta mateixa àrea, ha organitzat per al pròxim dilluns 28 de juny una xarrada oberta a tot el públic sobre la “Prevenció de la LGTBI fòbia”. Aquesta xarrada tindrà lloc a les 10.00 hores en el saló de plens del Castell de Bétera. La finalitat de la jornada és oferir al conjunt de la ciutadania un espai de reflexió i aproximació a la realitat del col·lectiu LGTBIQ+ alhora que busca establir sinergies d’acció i prevenció de conductes discriminatòries entre institucions, associacions comarcals i societat civil.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia