El Club es veurà beneficiat en les inscripcions per a la pròxima temporada

Els menors de CN SOS Bétera (benjamí, aleví, infantil i cadet) s’han alçat amb el 2n lloc de la XXI Lliga Nacional de Clubs en piscina, organitzada per la Real Federació Espanyola de Salvament i Socorrisme, durant l’actual temporada, on han destacat, especialment, en les proves de relleus per equips.

Quant a resultats, han destacat les individualitats de Marta Campos (aleví), Paula Moya i Sergio Cordero (benjamins), i en les proves de relleus tots els equips d’Aleví, Benjamí, Cadet i Infantil, estan situats entre els 3 millors en quasi totes les proves.

La Lliga s’organitza en diferents jornades al llarg de la temporada, que enguany ha inclòs les proves autonòmiques, davant la suspensió d’altres jornades per culpa de la pandèmia. Amb el segon lloc en la classificació general, el Club es veurà beneficiat per la bonificació en les inscripcions dels pròxims Campionats d’Espanya d’Hivern de 2022.

Aquest resultat ve a confirmar el que ha ocorregut durant els campionats autonòmics i nacionals d’hivern, i és que el CN SOS Bétera se situa com un dels més capdavanters d’Espanya, amb una generació jove que apunta pel cap alt alt en els pròxims anys.

Des del Club han volgut felicitar a tots  els seus nadadors i nadadores, tant pels èxits individuals com d’equip, que són el resultat d’una gran faena durant un any molt complicat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia