Al llarg del temps, són diverses les notes i precs que hem rebut de les veïnes i veïns sobre la millora d’asfaltat i pintura viària en diverses zones del terme de Bétera. En aquest sentit, després de preguntar sobre les últimes accions municipals referides a aquest assumpte, les dades facilitades i les publicacions oficials al respecte, fem també una relació de les últimes actuacions des d’Obres Públiques per a millorar les vies urbanes i interurbanes, tenint en compte la demanda veïnal.

En un primer Pla d’Asfaltat, segons hem pogut saber, s’han executat obres de millora i condicionament del paviment al carrer Prat de Cabanes, Avinguda Europa, camí d’accés al R-21, fons de sac de Mas Camarena, Avinguda Diputació, Ronda Oest, carrer Oroneta, carrer Calandria i Avinguda Azahar.

Aquestes obres han suposat una inversió de més de 291.000 euros.

El Pla d’actuació. el qual va donar inici al mes d’abril, ha conclòs amb els últims treballs realitzats en els fons de sac de Mas Camarena, zona on es preveu que en una següent actuació s’iniciaran treballs de millora en l’oval superior.

A aquestes obres els han precedit treballs al carrer Prat de Cabanes, Oroneta i Calàndria. Ací, s’ha pretés corregir les zones de sots i les deficiències en el paviment. També s’ha actuat en el camí d’accés al R-21 per a millorar la connexió des de la zona del nou Sector R-21 i Montesano, amb la Carretera CV-336 cap a la rotonda de Cumbres de Sant Antoni.

També s’ha actuat en vies com l’Avinguda Diputació, Avinguda de l’Oest i l’Avinguda Azahar, les quals suporten el trànsit de nombrosos vehicles diàriament.

D’altra banda, en l’Avinguda Europa, s’ha corregit els desnivells i desperfectes del vial on uns 300 metres del vial eren pràcticament intransitables.

Durant aquestes millores, també s’ha dut a terme la senyalització viària dels carrers, camins i avingudes. També s’han incorporat reductors de velocitat en molts vials.

En aquest sentit, caldrà esperar a veure altres millores, ja que segons expliquen es preveu un altre segon pla d’asfaltat per a cobrir les millores necessàries en altres vials, on els veïns i veïnes també demanden actuacions.

Una vegada més, us recordem que si teniu alguna petició o suggerència, donem veu a aquestes sempre des del respecte i en benefici d’un poble millor.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia