Des de hui, la Generalitat Valenciana ha prorrogat les mesures Covid-19 a la Comunitat Valenciana fins al dijous 15 de juliol.

Repassem aquestes mesures:

D’una banda, es recomana l’ús de la màscara a l’aire lliure, excepte en espais naturals i a les platges. En aquest sentit, es fa una crida a la prudència, i s’insta a prestar especial atenció tant a l’ús de la màscara com a la ventilació d’espais tancats.

La conselleria de Sanitat ha elaborat una guia amb indicacions bàsiques per a mantindre ventilats espais interiors, que pot ser consultada en la pàgina web i que serà distribuïda per locals com a comerços, hotels, bars, restaurants, cinemes, teatres o museus.

Entre les mesures adoptades en la Mesa Interdepartamental destaca l’obertura de les seus festeres, com els casals fallers.

A partir d’aquest 1 de juliol, decaur la restricció de l’activitat i els horaris d’obertura i tancament d’aquests locals, que seran regulats pels ajuntaments. A més, es pot consumir menjar i beguda seguint les mesures establides per al sector de la restauració, com ara el tancament de barres, l’aforament al 50%, i taules de fins a 10 persones. Per a la resta d’activitats, com a tasques administratives, es manté l’aforament del 75%.

 

 

 

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia