Aquest divendres, 2 de juliol, arranca la XIX edició del Cicle de Concerts de Música Clàssica. Aquest cicle es durà a terme fins el dissabte 17 de juliol, sempre complint amb les mesures sanitàries establides i amb un aforament restringit.

Un any més, aquest esdeveniment musical es durà a terme a l’Ermita del Calvari. En total, es tracta de sis concerts gratuïts dels quals podran gaudir els veïns i veïnes de Bétera a l’aire lliure.

Els divendres dia 2, 9 i 16 i els dissabtes 3, 10 i 17 de juliol els amants de la música clàssica podran assistir als concerts “Fonograma”, “Recital d’Òpera i Sarsuela”, “Sinergies”, “Faristol Vintage”, “Salt of the Earth” i “Piazzola”.

Tots els concerts donaran inici al voltant de les 22.00 hores. Aquest divendres, els encarregats de donar el tret d’eixida del cicle seran Fabio Brum a la trompeta i Santiago Báez al piano amb el concert “Fonograma”. Mentre que el dissabte, la soprano, Montserrat Martí Caballé, filla de la coneguda Montserrat Caballé, i el baríton Luis Santana acompanyats pel piano d’Antonio López Serrano oferiran un “Recital d’Òpera i Sarsuela”.

El divendres 9 de juliol actuaran Luis González, a la trompeta, Carlos Gil, al trombó i Pepe Gallego al piano per a interpretar “Sinergies”. El dissabte 10 de juliol tindrà lloc el concert “Faristol Vintage” en el qual actuaran Vicent Morelló, J. Antonio Masmano, Pere Vicente Alamá, Manuel Járrega, Miguel Puchol, Carlos Apellániz, a la flauta, oboé, clarinet, trompa, fagot i piano, respectivament.

El divendres 16 de juliol, amb el nom “Salt of the earth”, actuaran Vicent Gelós, a la flauta i Carlos Apellániz, al piano.

Per a finalitzar el cicle, el dissabte 17 de juliol tindrà lloc el concert “Piazzola” interpretat pel violí de Leticia Moreno, una virtuosa violinista contrastada en el món de la música clàssica realitzant nombrosos concerts a nivell nacional i internacional com a solista de les millors orquestres simfòniques A ella li acompanyarà el piano de Claudio Constantini.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia