Crec que tots estàvem esperant amb ànsia aquest període de temps en el qual els dies són molt més llargs i les nits són més especials. Un temps en el qual el gaudim al màxim amb la finalitat de prendre’ns-el com una recompensa sobretot l’esforç, treball i sofriment que hem viscut durant tot un any.

Ha tornat l’estiu. I sé que no és la primera vegada que escric d’ell, però… És que és tan important! I moltes vegades no ho sabem valorar i acabem perdent el temps dins de casa sense fer absolutament res. Perquè, per a molta gent, les vacances són descans continu en el sofà o en el llit, quan realment no és així.

Has d’eixir, gaudir, agafar a la teua quadrilla i anar-te lluny de casa per a gaudir de nous paisatges increïbles que mai vas imaginar, veure les millors postes de sol que pensaves que només eixien en les pel·lícules, fer milions d’activitats de les quals gaudeixes, conéixer a gent nova i passar amb ells estones increïbles. Ves-te al millor quiosquet que trobes al costat de la teua família, a prendre-us la pinya colada que tant us mereixeu.

Senyores i senyors… Ha tornat l’estiu! Aqueix moment que tant estem esperant per a gravar-nos imatges i anècdotes increïbles que anys després acabarem recordant des del més profund de la nostra memòria.

Jo recorde perfectament cada estiu que he tingut, perquè al cap i a la fi sempre hi ha alguna cosa que ho acaba marcant ja siga bo o dolent.

Una persona, un viatge, un moment, una imatge inesborrable del teu cap… Però… Sabeu com és una de les meues parts favorites de l’estiu? Sens dubte les nits.

Sé que les postes de sol són precioses, anar a la platja i gaudir del nostre estimat mediterrani… Però aqueixes nits eternes amb amics en una terrassa, que siguen les tantes del matí i s’alce una ona d’aire fred que t’obligue a posar-te una dessuadora amb pantalons curts, aqueix brindis per tot l’estiu que us queda per davant…E es moment, per a mi és molt especial. Encara que aquest estiu continua sent un estiu una miqueta diferent, hem d’esprémer-lo el màxim possible però com sempre dic: cuidant-vos tant a vosaltres mateixos com als vostres.

Desgraciadament, ara estem escoltant en les notícies molts repunts que s’estan patint al nostre país per persones que no han sigut prou conscients com per a poder viatjar i passar-s’ho bé però sempre ben protegit.

Ara és el moment en el qual encara que les vacunes seguisquen s’ha de continuar tenint present el nostre benvolgudíssim virus. Per favor, compte!

Per tant, amb aquest escrit vull donar la benvinguda a tot això: Al NOSTRE BENVOLGUT ESTIU.

Gràcies per sempre regalar-me l’època més feliç de tot l’any. Any rere any, ho vas millorant sens dubte sempre entre la millor companyia i, sobretot, entre els millors moments que se’m queden gravats en la meua memòria.

Ara cal esprémer al màxim tot el temps en el qual ens trobem amb el que realment volem i ens agrada per a quan arribe setembre estar amb les piles recarregades i nous per a un nou cicle ja siga escolar o laboral.

Feliç estiu a tots i recordar viure moments inoblidables al costat de gent inoblidable!

Vega Archer.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia