Ivana Garrido i Campos és una jove de 13 anys que s’ha convertit també en una jove promesa esportiva del nostre municipi. Ella competeix en Fit Kid, una especialitat de recent incorporació en la Federació Espanyola de Ball Esportiu.

Ella va començar a practicar Gimnàstica Rítmica en el Poliesportiu de Bétera de xicoteta. Venien unes xiquetes de Montcada a fer competicions a Bétera i ens agradava i vaig apuntar-me allí, però el club es va desfer. En l’actualitat em trobe en un dels millors clubs, el qual es troba en Campanar. Parle de Studio Navarrete“, comenta Ivana.

“El Fit Kid consisteix a fer una coreografia d’un minut i mig, on es combina dues forces, dues flexibilitats, dues acrobàcies, dues planxes i una diagonal (dues acrobàcies seguides”, ens detalla Ivana per a donar a conéixer a les veïnes i veïns de Bétera aquesta pràctica esportiva.

Ivana entrena cada dimarts i dijous dues hores, cada divendres quatre hores i els dissabtes tres hores. A més a més, trau bones notes acadèmiques segons ens conta tant ella com la seua mare.

“Al principi d’estar a Campanar em van posar en dos grups, però estava en un nivell més baix del que estic ara (Promesas A) i anàrem a un campionat i vaig quedar segona i primera. Després anàrem al I Campionat d’Europa, el qual es va celebrar a Itàlia, i va passar el mateix, vam quedar segones i primeres. Posteriorment em van passar a autonòmic, perquè consideraven que era bona, i em van posar en el nivell més alt que hi ha al Fit Kid. En aquest últim grup no ens vam classificar. Seguidament va vindre el confinament i ja no es van poder dur a terme els campionats. No obstant, vam fer un al club a porta tancada i sense families ni públic (només el jurat) amb el nom “Circuit interclubs” i vaig quedar tercera”, indica de manera cronològica la jove esportista.

“Ara hem tornat a fer un altre, el de la Comunitat Valenciana, on vaig quedar com a cinquena classificada i, després en el d’Espanya, he quedat quarta classificada de manera individual”, continua Ivana.

Com a curiositat, Ivana ens comenta que el seu club també ha fet una coreografia en la Falla Gran Via de l’Est de Bétera i també van participar un any en la nit de Playbacks de les Festes d’agost de Bétera.

Encara que aquest esport és una disciplina relativament nova, Ivana ens confirma que hi ha molta gent que el pràctica en l’actualitat i va en augment. De fet, ella pretén continuar la seua trajectòria al llarg del temps, compaginant els seus estudis amb la seua pràctica esportiva.

Des de Betera.com, li desitgem les millors victòries.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia